Statiegeldactie 2018 groot succes

Bericht geplaatst op: 01-05-2019, 17:49 uur

De statiegeldacties voor het hospice bij de diverse supermarkten in Zuidoost-Drenthe was in 2018 weer een groot succes. De acties hebben maar liefs ruim € 8.000,00 opgeleverd. Een belangrijke bijdrage in de exploitatiekosten van het hospice.
Het bestuur, de staf en de vrijwilligers waarderen de medewerking van de supermarkten zeer en willen alle klanten die hun statiegeld hebben gedoneerd hartelijk bedanken voor hun bijdrage.
Ook in 2019 zullen we weer een beroep doen op de supermarkten om hun medewerking te verlenen aan de statiegeldacties voor het hospice.

Onderstaande supermarkten hebben in 2018 hun medewerking verleend aan de statiegeldacties;

Albert Heijn - Borger                                       Coop Weggen - Aalden
Albert Heijn - Coevorden Coop Schepers - Erica
Albert Heijn - Emmen Coop Hebels - Nieuw-Amsterdam